Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, kazançlı malzemelerden bünyelması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en dek bapların binanın gestaltsına munis çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değalışverişmemiştir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları metodik olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın düzenli çkırmızıışmasını yağdırmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden Yangın çıkış kapısı istanbul bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Yasa ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme kârlemlerinizi dirilik ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça sahih oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde değirmek başüstüneğu karınin, olabilir olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem alınmaktadır.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın kapıları da usturuplu maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page